Popis
- rozválený plát těsta o síle cca 5 mm z obou stran pomoučíme a formičkou vykrojíme
- stisknutím tlačítka vytlačíme vykrojený tvar do dlaně druhé ruky a umístíme na vymaštěný plech nebo pečící fólii
Příprava těsta na sýrového preclíky:
- 50 dkg hladké mouky, 25 dkg nastrouhaného eidamu, 25 dkg tuku, 250 ml šlehačky nebo
- smetany, 1 lžička soli, 1 žloutek, 1 prášek do pečiva, 2 lžičky vegety
- zdobíme kmínem, mákem,sazemovým semínkem nebo hrubou solí
- pečeme do růžova cca 12 - 15 minut při 150°C
- výborné k vínu nebo pivu
Při čištění:
- vyšroubujeme vrut ve spodní části vyhazovače a formičku rozebereme
- umyjeme v teplé vodě v běžných saponátových prostředcích
- po oschnutí opět sestavíme
- stisknutím tlačítka vytlačíme vykrojený tvar do dlaně druhé ruky a umístíme na vymaštěný plech nebo pečící fólii
Příprava těsta na sýrového preclíky:
- 50 dkg hladké mouky, 25 dkg nastrouhaného eidamu, 25 dkg tuku, 250 ml šlehačky nebo
- smetany, 1 lžička soli, 1 žloutek, 1 prášek do pečiva, 2 lžičky vegety
- zdobíme kmínem, mákem,sazemovým semínkem nebo hrubou solí
- pečeme do růžova cca 12 - 15 minut při 150°C
- výborné k vínu nebo pivu
Při čištění:
- vyšroubujeme vrut ve spodní části vyhazovače a formičku rozebereme
- umyjeme v teplé vodě v běžných saponátových prostředcích
- po oschnutí opět sestavíme
Formička preclík PH 2ks CZ
75 Kč
62 Kč bez DPH