Popis
- rozválený plát těsta o síle cca 5 mm z obou stran pomoučíme a formičkou vykrojíme
- stisknutím tlačítka vytlačíme vykrojený tvar do dlaně druhé ruky a umístíme na vymaštěný plech, pečící fólii nebo pečící papír
- rozměry 7 x 4,5 x 5 cm
- příprava těsta na sýrové preclíky:
- 50 dkg hladké mouky, 25 dkg nastrouhaného eidamu, 25 dkg tuku, 250 ml šlehačky nebo smetany, 1 lžička soli, 1 žloutek, 1 prášek do pečiva, 2 lžičky vegety
- zdobíme kmínem, mákem, sezamovým semínkem nebo hrubou solí
- pečeme do růžova cca 12 - 15 minut při 150°C
- výborné k vínu nebo pivu
- Při čištění:
- vyšroubujeme vrut ve spodní části vyhazovače a formičku rozebereme
- umyjeme v teplé vodě v běžných saponátových prostředcích
- po oschnutí opět sestavíme
- stisknutím tlačítka vytlačíme vykrojený tvar do dlaně druhé ruky a umístíme na vymaštěný plech, pečící fólii nebo pečící papír
- rozměry 7 x 4,5 x 5 cm
- příprava těsta na sýrové preclíky:
- 50 dkg hladké mouky, 25 dkg nastrouhaného eidamu, 25 dkg tuku, 250 ml šlehačky nebo smetany, 1 lžička soli, 1 žloutek, 1 prášek do pečiva, 2 lžičky vegety
- zdobíme kmínem, mákem, sezamovým semínkem nebo hrubou solí
- pečeme do růžova cca 12 - 15 minut při 150°C
- výborné k vínu nebo pivu
- Při čištění:
- vyšroubujeme vrut ve spodní části vyhazovače a formičku rozebereme
- umyjeme v teplé vodě v běžných saponátových prostředcích
- po oschnutí opět sestavíme
Formička preclík PH
51 Kč
42 Kč bez DPH