Popis
- cukroměr s teploměrem pro profesionální měření
- cukroměr měří koncentraci sacharózy s vodou v procentech hmotnostního zlomku (zbytkový cukr v kvasu)
- pro měření musí být zkumavka naplněna analyzovaným moštem na 2/3 výšky (zkumavka není součástí)
- měřená tekutina by neměla obsahovat pevné částice a plynové bubliny
- množství kapaliny by mělo být takové, aby plovák umístěný ve zkumavce volně plaval, nedotýkal se dna a stran testovacího zkumavky
- měření obsahu cukru v pivu se provádí stejným způsobem jako u vína
- rozsah doporučených počátečních koncentrací cukru v mladině 8-10 Blg °
- fermentace piva je považována za dokončenou, pokud je hodnota v rozmezí zelených (0 - 2 Blg °)
- rozsah měření 0 až 35'Blg
- délka cukroměru 22 cm
- pro přesné měření se doporučuje teplota kvasu 20°C
- baleno v ochranném tubusu
- vyrobeno v EU
- cukroměr měří koncentraci sacharózy s vodou v procentech hmotnostního zlomku (zbytkový cukr v kvasu)
- pro měření musí být zkumavka naplněna analyzovaným moštem na 2/3 výšky (zkumavka není součástí)
- měřená tekutina by neměla obsahovat pevné částice a plynové bubliny
- množství kapaliny by mělo být takové, aby plovák umístěný ve zkumavce volně plaval, nedotýkal se dna a stran testovacího zkumavky
- měření obsahu cukru v pivu se provádí stejným způsobem jako u vína
- rozsah doporučených počátečních koncentrací cukru v mladině 8-10 Blg °
- fermentace piva je považována za dokončenou, pokud je hodnota v rozmezí zelených (0 - 2 Blg °)
- rozsah měření 0 až 35'Blg
- délka cukroměru 22 cm
- pro přesné měření se doporučuje teplota kvasu 20°C
- baleno v ochranném tubusu
- vyrobeno v EU